Stefani i Ervin razgovarali su preko telefona, evo što su si rekli

Screenshot: RTL

BIG BROTHER je, čini se, posebno naklonjen ljubavi Splićanke Stefani Banić i Sarajlije Ervina Mujakovića. Nakon što je Ervin poslao pismo djevojci u koju se očito zaljubio u kući na beogradskom Košutnjaku, sad im je produkcija dopustila i da se čuju putem telefona.

"Ne mogu vjerovati da te čujem, fališ mi svaki dan, gledam te svaki dan. Jedva čekam da izađeš, nadam se da i ti misliš na mene i nemoj gledati druge žene", rekla je Stefani Ervinu.

"Ne gledam. Znam, imamo minutu vremena, i mene su baš zatekli. Rekao sam ti otprilike, puno nedostaješ, to sam ti i rekao ako su prenijeli. I ja jedva čekam da se vidimo, ništa ti ne zamjeram, znam da to nisi mislila", uzvratio joj je Ervin.

Ona mu je rekao da joj je drago ako je tako, a nakon toga je Veliki brat prekinuo njihov razgovor. Stefani je upitao zašto joj se svidio Ervin.

"Vanserijski je lik. Nisam navikla upoznavati takve likove, baš mi izgleda kao da nije s ove planete. Ja i on smo dva različita svijeta, ali izgleda da se suprotnosti privlače", rekla je zaljubljena Splićanka.

 
Poslušajte zašto se Stefani zaljubila u Ervina.

Poslušajte zašto se Stefani zaljubila u Ervina. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 22. rujan 2015

Vani su Luća i Tina razgovarali su o seksu između Ervina i Stefani. Tina je uvjerena da Sarajlija nije spavao sa Stefani da ih snime kamere, a Luća je siguran da je jednostavno iskoristio priliku koja se pružila.

"Taj alkohol je ipak progovorio iz nekoga, da ima muda da nešto uradi", rekao je Luća.

 S njim se složio Aleksandar, jer je Ervin tijekom zezancije u kući rekao da mu Stefani nije cura. 

"To se prebrzo desilo", zaključio je Luća o seksu u BB kući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.