Što se događa s Alecom Baldwinom: Napao i izudarao fotografa u New Yorku

ČINI se da je, inače uvijek smireni glumac Alec Baldwin, u posljednje vrijeme počeo lagano gubiti živce, jer je nakon nedavnih histeričnih ispada na Twitteru, jučer fizički i verbalno napao dvojicu fotografa, i to samo nekoliko sati nakon što je podigao svoju bračnu dozvolu.

Kako izvještava NY Daily News, Alec se zaputio po potvrdu za vjenčanje kako bi se mogao oženiti sa svojom zaručnicom Hilarijom Thomas, a ispred ureda javnog bilježnika dočekala ga je nekolicina fotografa među kojima je bio i Marcus Santos. Slavni glumac poludio je kad je ugledao fotografe te ih počeo napadati i urlati na njih.

Premda su fotografi poznati po teškim riječima kojima pokušavaju isprovocirati zvijezde, Santos tvrdi da je mirno stajao ispred ureda sa dvojicom kolega te da im je Alec sam od sebe ljutito prišao i počeo ih napadati.

"Bio je jako ljut. Rekao je da se odmaknemo, na što sam ja odgovorio da se mičemo, no to nije bilo dovoljno.", izjavio je fotograf. Glumac je tada zgrabio drugog fotografa, Jeffersona Siegela, na što se Santos umiješao i rekao Baldwinu da pusti njegovog kolegu. "Zatim se okomio na mene, pokušao sam se odmaknuti, no on me nastavio napadati i udarati.", ispričao je šokirani Santos.

Fotograf je, navodno, zaradio i nekoliko težih udaraca u bradu, a Alec je zatim ljutiti otišao i napisao na Twitter svoju verziju: "Fotograf me jutros skoro udario u lice."

Fotke napada zvijezde serije "30 rock" na fotografa pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.