Što se zapravo dogodilo s glumicom iz filma "Django Unchained": Rasizam ili najobičniji ispad bahate glumice?

Foto: Facebook

GLUMICU Daniele Watts, poznatu, između ostaloga, i po ulozi CoCo u Tarantinovom filmu "Django Unchained", privela je policija zbog sumnje na prostituciju.

Prema njezinoj verziji priče, glumica je šetala sa svojim mužem Brianom Jamesom Lucasom, a na ulici su izmijenili nekoliko poljubaca. Netko je zbog toga zvao policiju, koja je ubrzo došla i zatražila identifikacijske dokumente zbog sumnje da se radi o prostituciji.

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Daniele Watts Audio2 - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Glumica je uvjerena da je riječ o rasističkom činu, a priču o cjelokupnom događaju objavila je na svom Facebooku profilu.

No, danas se pojavila druga verzija priče.

Naime, svjedoci tvrde da nije bila riječ o ljubljenju već da se glumica s dečkom seksala u autu, a nakon što je policija stigla na mjesto događaja, optužila ih je za rasizam i to "što ne znaju tko je ona".

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Daniele Watts Audio3 - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

TMZ je čak objavio i snimku koja potvrđuje ove navode, a svjedoci dodaju da problem nije činjenica da su se seksali u autu već to da su to usred dana radili s otvorenim vratima.

Glumici nikako ne pomaže ni to što je odmah po dolasku policije, bez ikakvog povoda počela urlati na policajce i optuživati ih za rasizam, odbila je pokazati osobnu iskaznicu, a nakon toga im i zamjerati jer ne znaju tko je ona. 

Nakon što ju je drugi policajac prisilno vratio, stvari su izmakle kontroli, a Wattsova je počela vrijeđati policajce i zaprijetila da će podići tužbu protiv losangeleske policije.

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Daniele Watts Audio4 - Watch More Celebrity Videos or Subscribe
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.