Summer Fest ide dalje u žestokom house ritmu

Foto: Press

VIKEND za nama je onaj o kojemu će se itekako pričati. Zagrebački Green Gold Club ove subote "gorio" je uz najbolji svjetski party SuperMartXé! Jedinstvena scenografija, animacijska tehnologija, plesači i plesačice, akrobati i vatreni show, sve to bio je dio nezaboravnog partyja, koji je po prvi puta gostovao u Zagrebu i Hrvatskoj.

Dvije tisuće posjetitelja imalo je prigodu vidjeti najbolje od SuperMartXé-a, nositelja Guinnessovog rekorda, te uživati u glazbi DJ-a Javi Reine, pjesmi Nalaye te odličnom nastupu španjolskog virtuoza na električnoj violini Miguela Lare. Za odličnu atmosferu dodatno su se pobrinule i atraktivne plesačice i akrobati kao i jedinstveni ženski Fire show.



A nakon SuperMartXéa, Summer Fest ide dalje u žestokom house ritmu.

U subotu 01.06., u goste nam stiže dobro poznati beogradski dvojac "The Beatshakers", autori svjetski poznatog hita "Ma Cherie". U tople ljetne dane zakoračiti ćemo 15.06. koncertom najpoznatije svjetske DJ-ice, Juicy M. Za kraj ovogodišnjeg Green Gold SummerFesta 06.07., na jednom mjestu okupit ćemo najbolje domaće performere i zabavljače.

Ne propustite biti dio Summer Festa 2013. u Green Gold Club-u!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.