Sumrak veze: Kristen Stewart varala Pattinsona s duplo starijim oženjenim redateljem?



IAKO su mnogi fanovi mislili da je ljubav između Kristen Stewart i Roberta Pattinsona neraskidiva u stvarnom životu baš kao i na filmskom platnu, ovih dana pojavili su se navodi o Kirsteninoj nevjeri.

Naime, prema pisanju Us Weeklyja, 22-godišnja Kristen se upustila u preljubničku aferu s redateljem njenog posljednjeg filma "Snow White And The Huntsman", Rupertom Sandersom. Glumica je prošlog četvrtka snimljena i u zagrljaju duplo starijeg redatelja, 41-godišnjeg Ruperta koji je u braku s manekenkom i majkom njegovo dvoje djece, Liberty Ross koja također glumi u njegovom filmu.

Prema riječima bliskog izvora, Kristen i Rupert uhvaćeni su u romantičnom klinču te se činilo da se "ne mogu zasititi". Informacija je potvrđena i časopisu People za koji je jedan izvor izjavio: "Kirsten je potpuno rastrgana. Bila je to pogreška i potpuni propust u procijeni. Nema aferu s Rupertom. Bio je to samo prolazan trenutak koji se nije smio ni dogoditi. Nije mislila nikoga povrijediti. Dobra je osoba koja je napravila loš odabir".

Podsjetimo, Kristen i Robert dugo su skrivali vezu da bi 2010. godine napokon otkrili da su zajedno. Nagađalo se da bi se par uskoro mogao i vjenčati, ali Pattinson je to demantirao te prije samo nekoliko dana časopisu BlackBook natuknuo kako bi se mogli uskoro zaručiti.

Ni Kristen i Rupert putem odvjetnika ovu vijest još nisu demantirali ni potvrdili. Kratko nakon što su američki mediji objavili ovu vijest na internetu, Rupertova supruga Liberty na Twitteru je objavila zanimljivi citat Marilyn Monroe: "Nekad se dobre stvari raspadaju kako bi se još bolje mogle složiti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.