Supermuškarac David Beckham: Želim još dvoje djece!

NOGOMETNA superzvijezda David Beckham i njegova supruga Victoria već imaju četvero djece, ali "glavi obitelji" to nije dovoljno.

Beckhamovi su često izjavljivali da žarko žele djevojčicu, koju su nakon tri dječaka napokon i dočekali, ali čini se da desetomjesečna Harper neće biti posljednje dijete u obitelji, prenosi The Sun. Nogometaš je u posjetu osnovnoj školi u Londonu ovog petka izjavio: "Vrlo smo sretni što imamo četvero djece. Bilo bi lijepo kad bismo mogli imati još jedno ili dvoje, ali dvoje bi moglo prestrašiti Victoriju! Možda još jedno, nikad ne znaš. Sad uživamo sa svojom djecom, a možda odlučimo imati još dvoje".

Beckham je otkrio i da se Harper već ponaša kao prava djevojčica koja se neće ugledati na stariju braću: "Uz tri dječaka u našoj je kući uvijek puno energije. Otkad ustanu ujutro dok ne pođu na spavanje - stalno su u akciji. Ona je potpuno drukčija, opuštena, ženstvena. To je šašavo, ali sve u vezi nje je tako ženstveno i još uvijek me iznenađuje i oduševljava što imamo djevojčicu. Svaki put kad je presvlačim ponovo se iznenadim".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.