Svađa, naguravanje i pucnjava: "Zakačili" se Rick Ross i Young Jeezy



NA SNIMANJU dodjele BET-ovih hip-hop nagrada izbila je svađa između starih rivala Ricka Rossa i Young Yeezyja, a navodno je i pucano iz pištolja.

Dvojica su se repera navodno posvađala u backstageu dodjele nagrada koja se ove subote snimala u Atlanti, a TMZ izvještava da se osiguranje moralo uplesti u čitavu priču nakon što su se Ross (36) i Jeezy (34) počeli naguravati poslije prilično glasne rasprave.

Okršaj se ubrzo preselio na parkiralište gdje su, prema pisanju MTV-ja, ispaljeni pucnjevi iz pištolja te je uhićena najmanje jedna osoba. Unatoč tome što brojni očevici izvještavaju upravo suprotno, glasnogovornik policije izjavio je da do pucnjave nije došlo te da je jedna osoba bila u posjedu pištolja, ali iz njega nije ispaljen niti jedan metak.

Jedan od očevidaca na Twitteru je napisao: "Jeezy i Rick Ross upravo su se posvađali u backstageu! Naguravali su se! Okršaj se upravo proširio na parkiralište. Tamo je pucano iz pištolja! Čovjek koji je pucao je uhićen".

Dodjela nagrada nakon toga je zaustavljena, ali i ubrzo nastavljena, izvještava Hollywood Reporter, a oba su se repera nakon izlaska na parkiralište vratila unutra. Ross je potom i nastupio.

Emitiranje dodjele nagrada zakazano je za 9. listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.