Svi putevi doma vode u hodnik

Foto: Shutterstock

Kao prva uočljiva prostorija, hodnik predstavlja ključno mjesto u vašem domu koji je svakako više od samog prolaza u ostale prostorije.

Registrirani majstori s portala Trazimajstora.hr  savjetuju rasprostranjenost i ugodnost kada je riječ o hodniku. Za početak, prenatrpanosti nema mjesta jer se radi o prostoriji unutar vašeg doma, stoga nije u interesu istu pretvoriti u ostavu. Umjesto radnog okruženja, odaberite namještaj koji predstavlja stil doma, izvrsno pristaje dimenzijama hodnika te predstavlja polaznu točku iz koje slijedi nastavak kućne ugode i intime.

Boje su svakako dio primamljivog izgleda hodnika no ne zaboravite na dekoraciju i dnevno svjetlo. Eksperimentirajte upadljivom tapetom vedrog uzorka te upotrijebite čvrsti, lako održivi tepih.

Pozicionirajte cvijeće na vidljivo mjesto ili iskoristite zabavne, obiteljske fotografije kako biste uhvatili pogled svakog gosta. Također, ogledala izvrsno reflektiraju dnevno svjetlo te vizualno djeluju na ispunjenost i prostranost manjih hodnika.

Kako biste izbjegli miris cipela, majstori s portala Trazimajstora.hr savjetuju dekoraciju u obliku zdjelice u koju ćete posložiti svježe listove eukaliptusa jer su isti vrlo učinkoviti u osvježavanju prostora. Na taj način, hodnik će odisati svježinom bez nepotrebne potrošnje novaca za umjetne osvježivače.

Vaš hodnik mjesto je koje spaja ostale prostorije unutar vašeg doma, a svi putevi unutar doma vode uvijek na isto mjesto - hodnik. Stoga, učinite ga reprezentativnim, a putovanje kroz njega slobodnim i posebnim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.