Tajkun ponudio milijune za zeta, javilo se više od stotinu udvarača



BIZNISMEN iz Hong Konga nedavno je obećao isplatiti čak 65 milijuna dolara onom muškarcu koji uspije zavesti njegovu kćer Gigi. Naime, Cecilu Chau, koji se obogatio na transportu i nekretninama, vrlo se teško pomiriti da je njegova kći lezbijka. No, njegovoj je kćerki, s druge strane, ta ponuda smiješna i djetinjasta, prenosi South China Morning Post.

"Ponekad ljudi jednostavno odbijaju prihvatiti ono što im se kaže. Moj otac ima zanimljivu interpretaciju mene. Ne bojim se priznati ništa. Želim respektirati svoje roditelje i neka mi vrijeme bude svjedok", rekla je Gigi Chao. Ipak, na njegovu ponudu javio popriličan broj udvarača. Doduše, među više od stotinu "bračnih ponuda", našlo se i onih pomalo bizarnih.

"Ja sam zainteresiran za vašu ponudu da zavedem i oženim vašu gay kćerku. Ja sam muškarac i također sam gay", napisao je jedan od udvarača. S druge strane, jedan je muškarac pisao u ime svog prijatelja i svim silama želio istaknuti njegove najbolje atribute.

"On je dobar, zgodan i duhovit. No prije svega, on je bio dvojnik George Clooneyja u nekoliko scena filma 'Leatherheads', a to je doista kvalitetan film", naglasio je odani prijatelj. Iako je dobila brojne bračne ponude, čini se da postoji i mogućnost kako je Gigi već udana. Bogata je ljepotica navodno prije par mjeseci u Parizu ispred oltara rekla sudbonosno "da"svojoj partnerici Sean Eav s kojom je sedam godina u vezi, međutim tajkun tvrdi da ta informacija nije točna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.