Talačka kriza, "pravo" vrijeme za selfie: "U što se ovaj svijet pretvorio?"

Foto: Twitter

I DOK cijeli svijetu s velikom pažnjom prati talačku krizu u Sydneyju, neki su u svemu prepoznali priliku da okinu nekoliko selfieja.

Naime, naoružani napadač drži, vjeruju neki, tridesetak talaca u kafiću u središtu Sydneya, a snimke lokalne televizije pokazuju da su neki od njih prisiljeni držati u izlogu crnu zastavu s bijelim arapskim natpisom.

Međutim, čini se da talačku krizu svi ne doživljavaju podjednako ozbiljno pa su se tako na društvenim mrežama pojavile brojne fotografije turista i građana Sydneyja koji su odlučili ovjekovječiti trenutak na neprimjeren način.

Tri nasmijana prijatelja privukla su posebnu pažnju medija i korisnika društvenih mreža koji su jednoglasno osudili njihove postupke.

"Ne odlazite kući i nemojte grliti ljude koje volite jer ste zahvalni što se niste zatekli u ovoj talačkoj noćnoj mori... Idite na mjesto incidenta i snimite selfie", napisao je sarkastično jedan korisnik dok su drugi dodali: "Grozno, nemaju li osjećaje? Ljude drže taocima, a jedino što oni mogu je snimiti selfie", "Volim selfieje, ali je li ovo u redu?" i "U što se ovaj svijet pretvorio? Nevjerojatno".

Tweets about siege selfies

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.