Tata pripremio nevjerojatno iznenađenje za svog teško bolesnog sina

Screenshot: YouTube

TATA petogodišnjaka iz Hampshirea koji boluje od raka, odlučio je svog sina iznenaditi na nevjerojatan način: obukao se u njegovog najdražeg junaka, Spidermana, skočio s krova i svom mališanu čestitao rođendan.

Maleni Jayden, naime, ima tumor na mozgu. Opaka mu je bolest dijagnosticirana prije nešto više od godinu dana, a prognoze liječnika nisu optimistične: dali su mu još oko godinu dana života.

"Najprije nismo mogli vjerovati. Nikad nisi spreman da se takvo nešto dogodi nekome u obitelji. Dali su mu još 12 mjeseci života, a on se još bori poput pravog šampiona", rekao je Jaydenov otac, Mike Wilson, za Mail Online.

A Jayden obožava Spidermana. Stoga mu je njegov tata čvrsto odlučio pripremiti najbolje moguće iznenađenje za rođendan. 

Najprije je trebalo napraviti kostim.

"Angažirao sam dvojicu kostimografa u Basingstokeu. Kostim se oslikavao u SAD-u, a onda su nam poslani dijelovi koje smo potom složili. Bili smo gotovi tri tjedna prije Jaydenova rođendana tako da sam imao dovoljno vremena da smislim način kako ću ga iznenaditi"; objašnjava Wilson.

Inače, Jaydenovi su roditelji, nakon što su doznali za opaku bolest, pokrenuli akciju prikupljanja novčanih sredstava kako bi zadnje dane života svoga sina učinili posebnima koliko god je to moguće.

Wilson, koji je inače free-runner i profesionalno se bavi parkourom, odlučio je da će iznenađenje najbolje izvesti tako da skoči s krova pred svog sina i čestita mu rođendan. 

Jayden je tako izašao na prag, ne znajući kakvo ga iznenađenje čeka vani, a njegov tata, odnosno Spiderman, skočio je s krova, oprezno mu se približio i čestitao mu rođendan.

Reakcija malenog Jaydena pokazuje da se sav taj trud itekako isplatio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.