Televizori, sadašnjost i budućnost

Foto: PR Foto

DOK SU prvi LCD televizori koristili fluorescentne cijevi da bi prikazali sliku, noviji modeli su došli i sebe nazivaju "LED TV", koji, kao što ime sugerira, koriste light-emitting diode za osvjetljenje.

Dvije glavne prednosti LED televizora su niža potrošnja energije i ta da ih se može ugraditi u vrlo mali prostor. Uski i atraktivni modeli ovdje imaju i sposobnost povezivanja na internet i reprodukcije svih slika i video sadržaja direktno na TV. Nova generacija koja omogućava takvu zabavu zove se Smart TV televizor.



Televizori su neizostavni dio svakog dnevnog boravka, te sve češće i spavaćih te dječjih soba. U posljednjih nekoliko godina televizori su prerasli iz uređaja za prikaz slike u interaktivne multimedijske centre s kojima možete pristupiti internetu, igrati igre, slušati glazbu i još mnogo toga. Smart LED televizori postepeno istiskuju klasične modele s tržišta te nude mogućnosti o kojima ste prije mogli samo sanjati. Kako stvari izgledaju, čini se da su 3D prikaz slike i pristup internetu tek početak jedne nove revolucije TV prijamnika.

Budite i Vi dio te revolucije te potražite svoj idealan televizor u ponudi Instar informatike.



No nisu televizori jedine naprave koje su napredovale u posljednjim godinama. Mobiteli su započeli svoju revoluciju sada već davne 2007. godine sa prvim iPhone-om. Danas je dostupno na stotine različitih modela namijenjenih svim dobnim skupinama. Svaki proizvođač mobitela ima u ponudi barem nekoliko različitih modela te kupci mogu birati između operativnih sustava poput Androida, Windows phone-a te iOS-a. U posljednje vrijeme su veliki hit dual sim mobiteli, uređaji koji rade sa 2 sim kartice istovremeno. Uz takav mobitel imate sve što vam treba na jednom mjestu te više nećete morati nositi 2 uređaja sa sobom kako bi iskoristili pogodnosti dviju različitih mreža. Jedan od hitova maloprodajnih lanaca diljem svijeta je zasigurno Prestigio sa svojim cjenovno pristupačnim modelima koji nude beskompromisne performanse.


Potražite termine prodaje mobitela na stranicama Instar informatike te izaberite svog novog mobilnog ljubimca među modelima renomiranih svjetskih proizvođača poput HTC-a, Sony-a, Samsunga, Prestigio, Asusa, Gigabyte-a i drugih.

Na stranicama Instar informatike moći ćete pronaći i brojne druge proizvode, od tablet računala, printera, pc periferije ( miševi, tipkovnice, kamere, slušalice ), monitora, mrežne opreme, gaming opreme, stonih računala, prijenosnih računala i laptopa do vrhunskih  Republic of Gamers računala. Ukoliko ste ljubitelj glazbe i kad je zvuk u pitanju ne želite kompromise onda su Sol Republic slušalice upravo ono što tražite. Ovaj novi brand vrhunskih slušalica osvaja svijet rekordnom brzinom.

Provjerite i Vi zašto u trgovini Instar informatike.

Instar - Computer center
www.instar-informatika.hr

Pročitajte više