Tko je David Shing, "čudak", "genijalac" i "digitalni prorok" o kojem trenutno bruji internet?

Foto: Twitter/Facebook/Tumblr

DRUŠTVENE mreže preko noći su postale preplavljene fotografijom čupavog čudaka s prevelikim naočalama, a mnogi su se zapitali što je, osim frizure i osebujnog stila, toliko fasciniralo tako velik broj ljudi.

MSNBC ga je predstavio kao "digitalnog proroka", "genijalca" i čovjeka koji će nam pokazati u kojem će se smjeru tehnologija razvijati u budućnosti.

"Čudak" s fotografije je David Shing, njegovo gostovanje na MSNBC-ju izazvalo je pravu pomamu ne samo na društvenim mrežama već i u svjetskim medijima, a u nastavku pročitajte sve što o njemu trebate znati.

1. Ono je novi AOL-ov "digitalni prorok", a to bi u prijevodu značilo da se njegov posao sastoji od putovanja svijetom i pronalaženja novih poslovnih prilika. Tako barem stoji na njegovoj službenoj stranici.

2. On je Australac, a trenutno živi u New Yorku.

3. Samoprozvani je "slučajni skladatelj", a iza sebe ima album "Love Letters" koji je u tajnosti za svoju djevojku snimio za samo dva tjedna.

4. Njegov je stil toliko poseban da se jedan od njegovih prijatelja za Noć vještica obukao kao on.

5. Pohađao je Billy Blue College of Design u Sydneyju, prije AOL-a radio je u tvrtkama Decentrix i ClickThis.

6. Djevojka mu je za Božić 2010. kupila ovaj bicikl koji je dobio tek u veljači, a mnogi su ovaj podatak iz nekog nepoznatog razloga pronašli zanimljivim.

7. U sjedištu AOL-a napravio je ovaj mural.

 

8. Voli se družiti s poznatim glazbenicima.

9. Mrzi GIF-ove.

10. Izdao je vlastiti časopis "Shinger".  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.