Tom Cruise bio je shrvan nakon prekida s Penelope Cruz



NAKON što ga je partnerica Penelope Cruz ostavila zbog scijentologije, popularni glumac Tom Cruise bio je doista u lošem stanju. Tom je, navodno, bio depresivan, shrvan i bezvoljan, jer je očekivao da će s glumicom zaploviti u bračnu luku.

"Tom je planirao zaprositi Penelope i otvoreno su razgovarali o braku tijekom svoje trogodišnje veze. Bio je stvarno zaljubljen u nju i vidio se s njom do kraja života, a i ona je osjećala isto za njega", rekao je izvor blizak paru.

Ipak, Cruz je odlučila prekinuti vezu, jer se nije mogla boriti protiv njegove strasti prema scijentologiji. Ona, kako je naglasila, nema ništa protiv scijentološke Crkve, no to jednostavno nije bilo za nju. Ipak, mnogi govore o tome da je upravo scijentologija imala velikog utjecaja na njegov izbor partnerica, prenosi Radar Online.

"Tom je imao vrlo specifične zahtjeve o tipu žene koji bi ga interesirao, primjerice, duga crna kosa, tamnija koža i po mogućnosti glumica. Ukoliko bi partnericu odobrio, to je morala učiniti i Crkva. Odmah nakon Penelope, Crkva je odobrila Tomovu novu partnericu pa se tako počeo viđati s Yolandom Pecoraro, no nije potrajalo", naglasio je anonimni izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.