Totalni luđaci ponovo napadaju: Robin Williams je u paklu!

Foto: Instagram

AMERIČKA baptistička crkva Westboro, koja ne prestaje sijati mržnju, najavila je da svoj dolazak na pogreb Robina Williamsa zbog njegove uloge gay muškarca u filmu "Krletka" te zbog toga što je svojim humorom "ismijavao Boga", piše Herald Sun.

Robin Williams preminuo je u ponedjeljak i detalji o njegovom sprovodu još uvijek nisu poznati, ali kontroverzna crkva već je na Twitteru najavila kako će njezini članovi "propovijedati" tijekom sprovoda kako bi upozorili ljude da se "moraju pokajati ili umrijeti". Također su napisali da Bog mrzi Williamsa te da je on u paklu.

Crkva, koja je smještena u Kansasu, nalazi se u blizini neprofitne organizacije "Planting Peace". Ona je na najavu crkve odgovorila svojom organiziranjem humanitarne akcije u spomen na slavnog glumca koja će se održati u isto vrijeme kada i prosvjed.

"Osobno sam bio pogođen kada sam čuo za njegovu smrt. Ovo je mala gesta kojom ćemo slaviti njegovu ostavštinu. Kada je baptistička crkva Westboro najavila prosvjed, osjetili smo da je humanitarna akcija pravi način na koji možemo poslati poruku protivljenja mržnji i netoleranciji koju Westboro nastavlja prenositi", rekao je osnivač organizacije Aaron Jackson.

"Planting Peace" skupljat će novac za dječju bolnicu "St Jude" koju je Williams novčano podupirao tijekom svog života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.