Tulum na setu: Lindsay Lohan i Charlie Sheen glumit će u filmu "Scary Movie 5"

ČINI se kako su Lindsay Lohan i Charlie Sheen pristali glumiti u petom nastavku kultnog filma "Scary Movie", prenosi Huffington Post.

E! Online je potvrdio da će problematična starleta dobiti ulogu u spomenutom hororu u kojem će, osim nje, glumiti i Ashley Tisdale.

Lohan je u holivudskim krugovima nekoć bila poznata kao vrlo obećavajuća glumica, no pretjerano tulumarenje, uživanje droga i problemi sa zakonom uništili su njenu potencijalnu karijeru holivudske dive.

Trenutačno je njena misija vratiti se sa stilom na velika platna, ali nevolje u koje je sklona upadati, poput one kad se od "iscrpljenosti" onesvijestila na snimanju filma "Liz & Dick", sigurno joj nisu od pomoći pri dobivanju novih angažmana u nadolazećim kino-hitovima.

Sheen će pak, unatoč činjenici da je njegov lik u četvrtom nastavku filma "Scary Movie" ubijen, ipak glumiti u petom nastavku, iako još nije poznato kako će scenaristi uspjeti riješiti ovu zavrzlamu.

Bivša zvijezda popularne serije "Two and a Half Men" također je poznat po problematičnom ponašanju, koje ga je koštalo glavne uloge u spomenutoj CBS-ovoj uspješnici.

Nakon što je njegovu ulogu dobio Ashton Kutcher, Charlie je utjehu pronašao u drogama, životu s dvije mlade "boginje" i vrijeđanju Chucka Lorrea - izvršnog producenta zbog kojeg je dobio otkaz. No Sheen nije bio dugo bez posla jer je sklopio ugovor s FX-om i lansirao vlastitu seriju pod imenom "Anger Management".

"Scary Movie 5" bi se u kinima trebao pojaviti početkom sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.