Tvorac "Minecrafta" preduhitrio Beyonce i Jay Z-ja i kupio jednu od najskupljih kuća na Beverly Hillsu

Screenshot: Vimeo

ŠVEDSKI milijarder Markus Notch Persson, inače programer i tvorac igrice "Minecraft" kupio je jednu od najluksuznijih i najskupljih kuća na Beverly Hillsu i to za 70 milijuna dolara.

Šveđanin je tako preduhitrio popularni glazbeni par Beyonce i Jay Z-ja za koje se nagađalo da će biti njeni budući vlasnici.

Iako su kuću prethodno posjetili čak šest puta u svrhu razgledavanja i pregovora oko kupnje, njihove planove poremetio je 35-godišnji programer koji je za nju ponudio čak 70 milijuna dolara.

Njena prva cijena bila 85 milijuna dolara, no Šveđanin je istu uspio spustiti za čak 15 milijuna dolara i pritom za nju opet ponudio više od poznatog para, prenosi The Verge.

Radi se zapravo o "ljetnoj kući" s bazenom koja ima čak 15 kupaonica, osam spavaćih soba, vinski podrum, kino i garažu sa 16 mjesta te se prostire na 2100 kvadratnih metara.

Notch Persson se obogatio kada je Microsoftu prodao svoju kompaniju Mojang za dvije i pol milijarde dolara, dok se za glazbeni par procjenjuje da su "zajedno teški" oko milijardu dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.