Ukraden rukopis nove knjige "Pedeset nijansi"

Screenshot: YouTube

NAKON što je jedan rukopisa četvrtog nastavka erotskog serijala "Pedeset nijansi" EL James nestao u utorak iz izdavačke kuće Random House, britanska policija pokrenula je istragu. Izdavač strahuje da bi knjiga mogla osvanuti na internetu ili bi njeni dijelovi mogli biti prodani medijima, javlja BBC.

Najavljeno je da bi se knjiga trebala naći u prodaji 18. lipnja, a posljednji roman pod naslovom "Gray", ispričan je iz perspektive milijardera Christiana Graya. Izdavačka knjiga nije željela komentirati nestanak knjige, tek su rekli da je sad sve u rukama policije.

Independent piše da je moguće da je riječ o marketinškom triku, s obzirom na to da je knjiga ukradena svega nekoliko dana prije objave.

Trilogija "Pedeset nijansi sive" prodana je od objavljivanja prve knjige 2011. u više od 125 milijuna primjeraka. Velik uspjeh polučio je i film snimljen prema prvoj knjizi, koji je zaradio 500 milijuna dolara na kino blagajnama. 

EL Jame istaknula je da je odlučila napisati novu knjigu zbog želje fanova da doznaju više o problematičnoj prošlosti Christiana Graya.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.