Umro producent "Knight Ridera" i "Battlestar Galactice" Glen Larson

Foto: Shutterstock

POZNATI producent Glen Larson, koji potpisuje, između ostaloga, i hitove "Knight Rider" te "Battlestar Galacticu", umro je u petak, u 77. godini života nakon borbe s malignom bolešću, rekao je njegov sin za CNN.

Osim kultnog "Knight Ridera" i "Battlestar Galactice", Larson je producirao i mnoge druge hitove: "Magnum P. I.", "The Fall Guy", "Quincy, M. E." te "Buck Rogers in the 25th Century". 

Svoju je karijeru započeo 50-tih godina, kada je bio član kvarteta Four Preps. Radom na televiziji počeo se baviti 60-tih godina radeći na projektima "The Fugitive", "Alias Smith and Jones" te "The Six Million Dollar Man".

Larson je producirao i serijal "Manimal" početkom 80-tih godina koji je bio kratkoga vijeka. 

Poznati je producent svojim radom utjecao na mnoge holivudske filmaše, između ostalih i na Ronalda D. Moorea, koji je na svom profilu na Twitteru povodom smrti slavnog producenta napisao, referirajući se na "Battlestar": "Zbogom Glen Larsone i hvala ti što si napravio hit mog djetinjstva koji mi je promijenio život. Želim ti da pronađeš svoju 13. Koloniju".

"Glen Larsone, hvala ti na vožnji, ti si "battlestar", nedostajat ćeš nam. Vidimo se na drugoj strani", napisao je Edward James Olmos koji je igrao komandanta Adama.

Izraze sućuti obitelji i posljednji pozdrav poznatom producentu uputili su i David Hasselhoff, koji je glumio u "Knight Rideru", Scott Baio koji je Larsona nazvao "dragim prijateljem", Scott Gimple, izvršni producent serijala "Walking Dead", te mnogi drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.