Upoznajte Amber Jacobs: Ona je najmlađi DJ na svijetu



IAKO se većina šestogodišnjaka zabavlja igranjem s vršnjacima ili gledanjem animiranih filmova, za Amber Jacobs, to ipak nije dovoljno. Naime, ova djevojčica iz Worcestershirea, koja je inače obožavateljica Ozzyja Osbournea, najmlađi je DJ na svijetu. Već šest mjeseci, s ocem Steveom, Amber radi na Internet radio postaji "TBFM Online".

"Uživam u puštanju svojih omiljenih pjesama i slušanju bendova koje volim. Sviđa mi se što imam kontrolu nad pultom, već se dobro snalazim. Većinom puštam rock glazbu, jer mi je ona najdraža", naglašava Amber. Radio emisija Amber i Stevea ima preko tisuću slušatelja, najviše iz Skandinavije, Australije i Amerike.

"Počelo je kao zafrkancija, dopuštao bih joj da bude sa mnom na poslu i povremeno pusti pjesmu koja joj se sviđa. No, ona sad ima potpunu kontrolu nad pultom – ona bira glazbu, najavljuje pjesme i obraća se publici između pjesama. Većinom govori o svojim omiljenim bendovima, ali i o školskom životu. Jednostavno je prirodna i dobra u tome", ističe ponosni otac. Djevojčicu pod nadimkom DJ AJ, titulom najmlađeg DJ-a na svijetu ovog će mjeseca okruniti i predstavnici Guinnessove knjige rekorda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.