Upoznajte "ljudskog Kena" koji je dosad najviše potrošio na svoj izgled

Foto: Instagram

RODRIGO ALVES novi je "ljudski Ken" koji je dosad na svoj izgled i estetske operacije potrošio jednako novca koliko i ostala dva Kena zajedno.

Alves koji radi kao stjuard je samo prošle godine otkrio da je na operacije kojima je postigao izgled popularnog plastičnog frajera, dotada potrošio 240 tisuća dolara, prenosi Cosmopolitan.

Primjerice, samo je na tri operacije nosa potrošio 57 tisuća dolara te 42 tisuće dolara na umjetne trbušne mišiće, premašivši tako svotu novca koju su dosad na svoj izgled, što sličniji plastičnom lutku, potrošili Justin Jedlica i Celso Santebanes.

No, Alves je sada ponovno "otišao pod nož", a njegova nova operacija koštat će ga 95.800 dolara te će njome korigirati čak šest dijelova tijela.

Poznato je da će napraviti četvrtu operaciju nosa te da će povećati osmjeh- gnjusan proces operacije uključuje rezanje kože lica na krajevima usana.

I sada dolazimo do još jednog bizarnijeg detalja. Naime, Alves se prije velike operacije i nadebljao kako bi kirurzi mogli liposukcijom ukloniti neželjenu masnoću i ubrizgati je tamo gdje je potrebna.

Alvesa su već brojni plastični kirurzi u Velikoj Britaniji odbili pa se sada operacijama podvrgava u jednoj klinici u Kolumbiji.

"To je dugoročan proces. Jednom kada krenete s ovim, teško je stati. Operacije me ne definiraju kao osobu. Bojim se starosti i vrlo sam kritičan prema samom sebi", kazao je kratko Alves koji je dosada sveukupno potrošio 335.468 dolara na estetske "popravke".

Naime, Celso je potrošio tek 57.500, a Jedlica 277.900 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.