Ušao s plavušom u saunu pa ostao bez testisa

Screenshot: YouTube

ZA RUSKOG glumca u sapunicama tog su jutra stvari definitivno krenule nizbrdo. Dobar dio priče za Dmitryja Nikolaeva jest sjećanje na zgodnu plavušu s kojom je prethodnu noć bio u sauni. Loš dio priče jest što se ujutro probudio na autobusnoj stanici. Krvav. Bez testisa.

Dmitry Nikolaev tridesetogodišnji je ruski glumac, a tamošnjem je gledateljstvu najpoznatiji po angažmanu u televizijskim sapunicama.

Policiji je ispričao kako je nakon predstave u malom moskovskom kazalištu otišao u obližnji kafić u kojem mu je u jednom trenutku prišla mlada plavuša. Nakon kratkog očijukanja s glumcem, plavuša ga je pozvala u saunu, na što je on pristao, iako je oženjen čovjek.

Nikolaev se sljedeći dan probudio na autobusnoj stanici u ogromnoj boli i primijetio je da ima krvi na hlačama. Odjurio je u bolnicu gdje su mu rekli da su mu testisi odstranjeni, te da mu je to učinio netko na vrlo vješt način.

Policija smatra kako je u pitanju organizirana banda koja u svojoj grupi vrlo vjerojatno ima i kirurga, a u pitanju je očito prodaja organa za crno tržište.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.