Uz bogatstvo dolaze i posebni prohtjevi: Pogledajte koje su tri najčudnije prerade Rolls-Roycea

Foto: Rolls-Royce

KADA je novac u igri, bogatuni si priušte svakakve hirove. Tako, izgleda, nije dovoljno imati Rolls-Royce već ga je potrebno urediti onako kako nitko drugi nije.

Prilikom predstavljanja novog modela "Wraith" u Sydneyu, menadžer Rolls-Roycea, Dan Balmer, popričao je s novinarom Business Insidera i rekao koje su najčudnije modifikacije napravljene na njihovim automobilima.

U lov na ptice grabljivice, sa stilom

Princ s Bliskog istoka htio je da se unutrašnjost prtljažnika njegovog limenog ljubimca presvuče u karirani uzorak, zaštitni znak škole u Škotskoj koju je pohađao.

"Presvukli smo prtljažnik u karirano, i dodali mali koktel-bar na jednoj strani te hladnjak na drugoj da se može osvježiti kada ide u lov na ptice grabljivice", rekao je Balmer.

U prtljažniku je princ mogao i sjediti tijekom lova, a ugrađeno mu je i postolje za nasloniti nogu.

Drveni uzorak iz voćnjaka

Jedan je Britanac posjekao svoj voćnjak kako bi očistio zemljište, a tim je drvom htio obložiti unutrašnjost automobila.

"To nije bilo lako jer mi drvo uzimamo iz održivih šuma, ali on je već posjekao svoj voćnjak stoga smo iskoristili njegovo drvo iz posječenog voćnjaka za unutrašnjost njegovog Phantoma", kaže Balmer.

Crvena, žuta i ljubičasta

Jedan je Amerikanac veliki fan Ferrarija, pogotovo žutih, stoga je došao u Rolls-Royce s uzorkom žute boje sa svog Ferrarija i zahtijevao da tako obojaju i njegovog Phantoma.

No, on nije htio žutu boju samo izvana, već i kompletnu unutrašnjost, uključujući kožu i komandnu ploču.

Godinu dana kasnije vratio se i rekao: "Sve što smo bojali u žuti, sada želim u crveno", a nakon sljedećih godinu dana: "Sve što je bilo crveno, sada želim ljubičasto".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.