Vanja Halilović s Franom Barbierijem zablistala na trećem rođendanu Mansiona

Foto: Press

NAJPOPULARNIJI zagrebački klub Mansion proslavio je treći rođendan. Uspješne tri godine proslavljene su partijem Spring college invasion, a slavljenički vikend do usijanja je doveo nezaboravni Umagination party.

Proljetnu slavljeničku atmosferu upotpunili su najnoviji glazbeni mixevi, od svjetskih hitova pa do starijih evergreena i najpopularnijih hrvatskih urbanih pjesama. Pjevalo se i plesalo dugo a uz brojna sretna lica posjetitelja, s Mansionom su ovog vikenda slavile i brojne poznate osobe poput TV voditeljice Vanje Halilović, glazbenice Ele Dvornik, vlasnika Ultra Enterprises Russela Faibischa, sportaša Kristijana Curavića, Maria Vekića i Tomislava Zubčića, manekenke Iris Rajčić, poduzetnice Iris Androšević i brojnih drugih.

Nakon velikog rođendanskog partija kojim je zagrebački Mansion proslavio tri uspješne godine vikend uzbuđenja se nastavio! U jarunskom klubu zagrijavalo se za nadolazeći glazbeni spektakl Umagination koji se ove godine održava od 07. - 09. lipnja u Umagu. Na njemu gostuju  nizozemski DJ Laidback Luke, energični belgijski dvojac Dimitri Vegas i Like Mike, te francuska superzvijezda Martin Solveig koji posljednjih godina svojim hitovima kao što je Hello uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista, a nedavno je bio na turneji s Madonnom.

Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 30,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala. Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.