Veliki uspjeh PlayOnea: Remixirali novi singl legendarnog Simply Reda

Foto: PR

NAKON niza uspjeha i raznih suradnji s eminentnim imenima svjetske glazbene scene, popularni producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović D'Knock & DJ Fresh Jay) u suradnji s njihovim dugogodišnjim suradnikom, producentom Zvonimirom Dusperom, ostvarili su dosad možda najznačajniji uspjeh tako što su producirali remix za novi singl ponovno okupljene legendarne britanske grupe Simply Red, "The Ghost Of Love".

Nakon što je PlayOne nedavno objavio na svojim socijalnim mrežama da se konačno dogodio poziv koji su dugo čekali, bilo je jasno da je ovo možda kruna njihove karijere, budući da se radi o suradnji s megapopularnim pop bandom koji ove godine slavi 30 godina od objave svog prvog albuma "Picture Book". Simply Red su dosad prodali preko 50 milijuna albuma i iza sebe ostavili cijeli niz hitova poput 'Holding Back The Years', 'Something Got Me Started', 'Fairground', 'Stars', 'Money's Too Tight (To Mention)'. Nakon dugogodišnje pauze, band je nedavno objavio novi album "Big Love" pod producentskom palicom legendarnog britanskog producenta i dobitnika nagrade Grammy, Andyja Wrighta.

Upravo je Andy zaslužan za realizaciju suradnje PlayOnea i Zvonimira Duspera sa Simply Redom, dok je izvršna producentica ovog projekta PlayOneova višegodišnja suradnica Petra Crnetić za Svijet Produkcije. Andyjev poziv upućen PlayOneu da se grupa ponovno okuplja i da su zainteresirani da upravo PlayOne remixira njihov novi singl "The Ghost of Love", uslijedio je 24. travnja, nešto više od mjesec dana prije izlaska Simply Redovog novog albuma "Big Love". Ne skrivajući oduševljenje, D'Knock, DJ Fresh Jay i Z. Dusper a.k.a Rei Noel, remix su napravili u rekordnom roku i ubrzo nakon što su ga preslušali Andy Wright, članovi banda i njihov management, uslijedila je potvrda da je "to to".

Originalna verzija singla "The Ghost of Love" premijerno je emitirana 8. srpnja u eteru BBC Radija 2, a ovih dana se očekuje i njegovo svjetsko izdanje, na kojem će se naći i PlayOneov remix.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.