"Yvette" iz serije Alo Alo napadnuta usred live prijenosa Big Brothera: Skoro sam ostala bez vida

Foto: Twitter

VICKI Michelle, glumica koja je utjelovila Yvette u kultnoj seriji Alo Alo, zadobila je ozbiljne ozljede glave kada je, tijekom live emisije "Celebrity Big Brother’s Bit On The Side" dobila čašu u glavu.

64-godišnja glumica našla se na liniji paljbe između Farrah Abraham i Aisleyne Horgan-Wallace, a pogodila ju je upravo Farrah i to tako što je "čašu bacila poput diska", prepričala je kasnije Michelle.

"Sjedila sam u sredini, ali nisam očekivala napad. Bila sam u potpunom šoku, da nisam slučajno gledala na drugu stranu, mogla me oslijepiti. Bilo je užasno, ne mogu vjerovati da se to dogodilo u prijenosu uživo", rekla je Vicki.

Prijenos je u trenutku napada naglo prekinut, a glumici je pružena liječnička pomoć. Na svom je Twitteru kasnije izjavila da je dobro, ali i da "ubitačno boli".

Policija je također pregledala snimku, a još nije poznato hoće li Michelle prijaviti Abraham.

Na Twitteru se kasnije javila i Aisleyne, koja je napomenula da ona nikoga nije gađala čašama. Prema snimci, svoju je suparnicu poprskala vinom, na što je Farrah odgovorila čašom. Neposredno prije emisije Aisleyne i Vicki su se u backstageu skupa fotkale, pa fotografije objavile na Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.