Zahvaljujući velikodušnim ljudima ovom će se mladiću ispuniti posljednja želja

Foto: Imgur

NOLAN KEANE koji ima samo 28 godina zna da mu nije preostalo još puno vremena, ali još uvijek nije odustao od života.

Njemu je prije četiri godine dijagnosticiran rak mozga i otad je bio na osam operacija i nekoliko serija kemoterapija, ali liječnici su nedavno zaključili da se bolest toliko proširila da mu više ne mogu pomoći.

Unatoč tomu on je odlučan u nastojanju da ispuni svoju posljednju želju, odnosno da oženi svoju dugogodišnju zaručnicu Morgan Carstens, te da je povede na bračno putovanje u Disney World.

Ali, par za to nije imao dovoljno novca, pogotovo nakon što je Morgan dala otkaz kako bi sve svoje vrijeme mogla provoditi brinući se o Nolanu. Iz tog su razloga odlučili potražiti donatore koji će im omogućiti ispunjavanje njihove velike želje, a dosad su prikupili gotovo 12.000 dolara. Plan im je vjenčati se 9. ožujka, a nadaju se da će dotad prikupiti 20.000 dolara.

"Uistinu divan par i inspiracija svima. Uživajte u svakom trenutku koji vam je preostao", napisala je jedna od donatorica na stranici GiveForward.com.

"Oni su prava definicija ljubavi i odanosti. Kad gledaju jedan drugog možete vidjeti tu nevjerojatnu ljubav koju gaje jedan prema drugomu. Nikad nisu ništa tražili i zaslužuju prekrasan medeni mjesec kako bi zaboravili na sve ružne stvari, pa makar samo na trenutak", ispričala je Morganina sestra Jaclyn za Huffington Post.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.