Zanosna Ana Rucner pokazala savršeno tijelo na snimanju spota "Summer, Love and Heat"

BRAT i sestra, Mario i Ana Rucner snimili su zabavnu ljetnu pjesmu s Wendy Robin, atraktivnom pjevačicom iz Dominikanske Republike. TV spot za pjesmu "Summer, Love and Heat" snimao se u Samoboru i to u vrućoj atmosferi. Ana, Mario i Wendy napravili su pravi tulum kraj bazena, a seksi violončelistica još jednom je pokazala svoje savršeno tijelo skinuvši se u minijaturni crni bikini.

Ova klupska obrada svjetski popularne Lambade nastala je u sklopu "Mario Rucner project", koji stare narodne pjesme obrađuje u suvremenom klupskom zvuku, a brat i sestra se nadaju da će postati pravi ljetni hit.

Spot se snimao na lokaciji Mala Jazbina u kući s bazenom. Produkciju potpisuje Danijel Kovačević, fotografiju Ivan Mijić, a pjesmu je napravio poznati hrvatski D.J. također dio projekta Mario Rucner Project Sven Gleđa.

Mario Rucner je kreator vlastitog stila sviranja viole na motociklu u vožnji čime je svoju ljubav prema dugogodišnjim natjecanjima u brzinskim moto utrkama povezao sa svojom ljubavi - glazbom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.