"Zastrašujuće stvarne" lutke za seks: Sami birate oblik i veličinu alata

Foto: Sinthetics.com

INDUSTRIJA seksualnih igračaka zadnjih godina napreduje brzim koracima, a posebno se to odnosi na lutke za seks koje dolaze u sve naprednijim, bolje rečeno realističnijim, izdanjima. U toj kategoriji definitivno su i lutke kompanije Sinthetics iz Južne Kalifornije.

U ponudi imaju ponešto za svačiji ukus, no pozornost posebno privlači najnovija serija muških lutki, odnosno lutaka, koje su, kako pojedini mediji pišu, "zastrašujuće stvarni".

U prvom redu, ističu u kompaniji, njihovi su spolni organi anatomski dovedeni do savršenstva, a uz to, ove su lutke izuzetno fleksibilne i pokretljive, što omogućuje širok raspon mogućnosti kada su u pitanju poze i izvedbe. Spolni organi izrađuju u različitim veličinama kako se zadovoljilo sve želje (i potrebe) klijenata.

Cijena se kreće od 3750 do 10000 funti, a modelima se može dodati, po želji, i dlake, kosu, pa čak i tetovaže. "Možete imati potpuno povjerenje u nas znajući da svi naši proizvodi prolaze kroz rigorozna testiranja kako bi kvaliteta bila na najvišoj mogućoj razini", rekao je za The Sun glasnogovornik kompanije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.