Završetak serije "Dr. House": Zadnja epizoda ima naslov "Svi umiru"



POPULARNA dramska medicinska serija završit će u gorkom tonu, dok uvijek zlovoljni, ali briljantni Gregory House razmišlja o svojoj budućnosti i osobnom demonima koji ga proganjaju, izjavio je u četvrtak autor David Shore.

Naravno, Shore je odbio otkriti detalje epizode kojom će 21. svibnja završiti serijal emitiran dugih osam godina, osim da će se vratiti likovi poput Alison Cameron (Jennifer Morrison), Remy "Thirteen" Hadley (Olivia Wilde) ili preminulog Lawrencea Kutnera (Kal Penn), prenosi Reuters.

"Ovo će sigurno biti posljednja epizoda. Ne mogu reći ništa više od toga. Nikada nismo snimali sretne završetke, ali smo se trudili da se gledatelji ne osjećaju jadno. Najviše što ovoga puta možete očekivati je neki gorko-slatki osjećaj", ispričao je Shore uoči zadnje dvosatne epizode.

"Dr. House" proglašena je najpopularnijom suvremenom serijom u izdanju Guinnessove knjige rekorda za 2012. godinu, a prema nekim procjenama, u briljantnoj glumi Hugha Laurieja uživa 81.8 milijuna ljudi u 66 zemalja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.