Žene poludjele za "instant" grudima, ali i neki muškarci

Foto: Shutterstock

VELIKE grudi fascinacija su obaju spolova, ali operacija za neke nikako nije opcija. Razni grudnjaci nemaju uvijek željeni efekt, a i, kad se skinu, opet se vraćamo na početak.
 
Rješenje ovog problema navodno dolazi u obliku "instant" grudi, odnosno postupka kojim se u grudi ubrizgava posebna slana tekućina koja grudi "drži" većima puna 24 sata. Postupak traje samo 20-ak minuta, a košta od 2.500 do 3.500 dolara, prenosi ABC News.
 
"Izum", imena "Insta Breast", potpisuje Norman M. Rowe, inače plastični kirurg iz New Yorka, koji ovaj postupak izvodi već pet godina, izvještava New York Times.
 
Rowe je na ideju došao prilikom savjetovanja s jednom od pacijentica koja je željela veće grudi standardnom ugradnjom silikonskih umetaka, ali je prije toga htjela probati kako će se osjećati s "novim" grudima, pa joj je dr. Rowe ubrizgao navedenu tekućinu.
 
Postupak se pokazao učinkovitim, a grudi su bile veće 24 sata, sve dok organizam nije apsorbirao ubrizganu tekućinu.
 
Pacijentice su nakon toga, kako navodi Rowe, dolazile kod njega po ova "instant rješenja" prije nekih većih događaja na kojima su željele posebno zablistati, primjerice vjenčanja, važnih zabava i slično.
 
Postupak nosi sa sobom i neke rizike. "Kad god pod kožu uvlačite strani predmet, bila to igla ili skalpel, uvijek, naravno, postoji opasnost od infekcije, oštećenja živca ili hematoma", upozorava dr. Rowe. No, navodi da su svi postupci koje je on dosad izveo prošli dobro i da su pacijentice bile zadovoljne.
 
Kali Goodwin jedna je od njih, koja je, s ekipom ABC-a, krenula na savjetovanje i postupak instant povećanja grudi kod dr. Rowea.
 
"Dečko i ja uskoro slavimo petu godišnjicu, imam predivnu haljinu, ali želim sve to obilježiti još nečim posebnim"; kaže ova 27-godišnjakinja čiju "avanturu" instant povećanja grudi možete vidjeti u reportaži ABC-a.
 
No, žene nisu jedine koje su pohrlile isprobati (n)ovu "instant" metodu povećanja grudi. Na listi pacijenata našlo se i nekoliko muškaraca. Naime, dva njemačka radijska voditelja i DJ-a odlučila su provjeriti kako je to imati ženske grudi i "biti žena" jedan dan, pa su se podvrgli metodi instant povećanja grudi.
 
"Grudi su prava noćna mora, ženama treba dodijeliti orden", napisao je na svom profilu na Facebooku jedan od voditelja nakon "uspješnog" zahvata. A evo kako je to izgledalo.

Ovdje možete pogledati intervju s dr. Roweom, koji sada radi na usavršavanju ovog postupka da bi veće grude trajale duže, do čak, kako navodi, dva ili tri tjedna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.