Zrcala u obliku srca i romantična rasvjeta: Otvara se prvi svjetski pseći "ljubavni" hotel

BRAZIL je dom za čak 32 milijuna pasa, što ga čini drugom najvećom "psećom nacijom" na svijetu, odmah iza SAD-a.

A Fabiano Lourdes i njegova sestra Daniela ovog tjedna otvaraju "Animalle Mundo Pet" (Svijet ljubimaca Animalle), zgradu na osam katova u brazilskom gradu Belo Horizonte unutar koje je čitav jedan kat predviđen za "ljubavno" druženje pasa, javlja Telegraph.

Vlasnici će morati platiti 50 dolara dnevno za unajmljivanje sobe koja je opremljena zrcalom u obliku srca na stropu, crvenim jastucima i romantičnom rasvjetom, a ideja je inspirirana stotinama "ljubavnih motela" koji brazilskim parovima omogućavaju unajmljivanje soba u ljubavne svrhe.

"Mnogim su vlasnicima njihovi psi djeca koja moraju biti lijepo tretirana. Naše istraživanje tržišta pokazalo je da ljudi rade po cijele dane i nemaju vremena organizirati parenje svojim ljubimcima", izjavio je Lourdes koji je zajedno sa sestrom u ovu poduzetničku avanturu uložio milijun dolara te zapošljava 60 radnika, uključujući veterinare i biologe. U hotelu će se prodavati i luksuzne stvari za ljubimce, poput Swarovski ogrlice vrijedne 1.000 dolara, a uključivat će i fitness centar te prostorije u kojima će psi moći proslaviti svoje rođendane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.