A horor tek stiže: Usudite li se pogledati trailer koji je prestravio YouTube?

Screenshot: YouTube

TRAILER ZA novi Netflixov horor "Eli" prestravio je dio gledatelja i stvorio velika očekivanja za film koji bi trebao izaći krajem ovog mjeseca.

Film prati priču dječaka Elija koji boluje od misteriozne bolesti zbog koje je odvojen od svijeta. Režirao ga je Ciarán Foy, a producirao tim koji je radio i na "The Haunting of Hill House".

"Eli je priča o mladiću oboljelom od nepoznate, teške bolesti koja zahtijeva da živi potpuno izoliran od vanjskog svijeta. Nakon što su iscrpili svaku mogućnost, njegovi su roditelji povjerenje - i njegov život - stavili u ruke liječnika čiji će eksperimentalni tretmani možda biti Elijeva zadnja nada. Dok on prolazi nevjerojatno intenzivan proces koji bi ga potencijalno mogao izliječiti, počinju ga proganjati slike i događaji zbog kojih se počinje pitati kome može vjerovati i što se skriva u kući", stoji u opisu horora.

Trailer je izazvao brojne reakcije.

"Hvala vam što ću odsad morati spavati s upaljenim svjetlima", "Uzrok moje smrti - Netflix", "Moram ovo gledati", "Ovo izgleda jezivo", bili su samo neki od komentara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.