"Addicted": Reality show o teškim ovisnicima

FORMAT reality showova je dotaknuo dno ili sam vrh, kako kome. Od sutra se na američkoj televiziji TLC počinje prikazivati kontroverzni "Addicted", još jedna inačica televizijske serije u kojoj milijuni gledaju desetak muškaraca i žena u borbi za glavnu nagradu. Ovoga puta se ne radi o novcu, nego o tome tko će se dulje suzdržati od konzumacije droge ili alkohola.

Naime, show prikazuje narkomane i alkoholičare u dramatičnim situacijama uzrokovanima njihovom bolešću, odnosno ovisnošću.

Na službenoj stranici showa stoji kako će "Addicted" prikazivati pojedince i njihovu borbu s ovisnostima prije nego što dobiju pomoć profesionalaca. Nadalje, objašnjava se kako je "Addicted" emisija o obitelji, promjeni i nadi, ali i priznaje kako je riječ i o surovom prikazu stvarnosti i ovisnosti u Americi te teškoj borbi da se ostane "čist".

U svakoj epizodi će biti prikazan drugi ovisnik, a pomagat će im bivša ovisnica Kristina Wandzilak. "Ovisnost se može dogoditi svima. Znam kako promijeniti život, znam kako živjeti bolje i bit ću primjer ovim ljudima", izjavila je Wandzilak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.