Adriana Lima stiže na Jadran, a to će je koštati čak 150.000 kuna

Foto: Instagram

IAKO više nije u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, Adriana Lima iz glave ne može izbaciti Balkan. Prema pisanju srpskih medija, ljeto će provesti na Jadranu, a navodno je već rezervirala apartman na crnogorskom Svetom Stefanu, gdje će stići u kolovozu. Navodno će na otoku ostati deset dana, a za boravak je izabrala najluksuzniji smještaj u kojem je cijena noćenja oko 1800 eura.

S njom će u raskošnom apartmanu biti i kćeri, dok će dadilja i članovi osiguranja biti smješteni u sobama. Ljetovanje bi tako Limu moglo koštati 20.000 eura.

"Tijekom boravka lani Lima se oduševila Svetim Stefanom te je svoj dolazak odlučila ponoviti i ovog ljeta. Već je napravila rezervaciju za sredinu kolovoza, kad će s kćerkama uživati u Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gleda na more, ima privatni bazen i opremljen je u tradicionalno-modernom stilu. Adriana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i omanju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta", rekao je izvor za Blic.

"Nije imala velike prohtjeve, tražila je slike svih apartmana i izabrala je one koji joj najviše odgovaraju. Oduševljena je Jadranskim morem i zato želi ponovno ovdje ljetovati", dodao je izvor.

Iz luksuznog kompleksa u koji će navodno Lima stići nisu htjeli ni demantirati ni potvrditi pisanje Blica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.