Ako nemate barem 8/10 na ovom laganom kvizu, morate se više informirati

Foto: Shutterstock

AKO znate da će se topla voda zamrznuti prije hladne ili da svinje ne mogu pogledati u nebo vjerojatno se smatrate pravim znalcem i za mnoga druga područja. Dok sjedimo na kauču i gledamo kvizove većina nas je opuštena i samouvjereno izvikuje odgovore, a nekad se čak i ljutimo kad natjecatelji daju netočne. To je uglavnom znak da biste se uskoro mogli okušati u nekom televizijskom kvizu i osvojiti lijepu sumu novca.

No prije nego odlučite pokazati svima koji vas znaju koliki je opseg vašega znanja, provjerite u našem kratkom kvizu kako stojite po pitanju aktualnosti. Ako vaš rezultat bude 8/10 nemate se što brinuti, no ako broj točnih odgovora bude manji, pričekajte još neko vrijeme s prijavama na kvizove i javnim nastupom.

 

Za sve koji nisu imali baš dobar rezultat na našem kvizu i neće tako skoro pokušati osvojiti novac na kvizu, imamo dobre vijesti. U svibnju po prvi puta u Hrvatskoj Addiko banka daje gotovinski kredit s 0 % kamata i bez troškova. Iako zvuči nestvarno, tako je: bez sitnih slova i prebacivanja primanja možete podići iznos od 10.000 kuna i točno toliko vratiti! Zahtjev možete predati na addiko.hr ili u najbližoj poslovnici. Ponuda vrijedi do 31.5. za one koji još nisu u Addiko banci, da ju isprobaju.

Treba li vam novac za kupovinu knjiga i obogaćivanje znanja, preuređenje doma ili dugo željeno putovanje, Addiko banka je tu da vam omogući ostvarivanje vaših želja i upravljanje financijama na brz i jednostavan način 

Sadržaj donose Index i Addiko bank u suradnji te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.