Ako se spremate na odmor, ne zaboravite na jednu važnu stvar

Foto: Press

BLIŽI se sezona godišnjih odmora, a jedna od važnijih stavki o kojoj treba voditi računa je i briga za osobno vozilo. Kako bi se bezbrižno uputili na zasluženi odmor, prije polaska na put osigurajte svoje vozilo. Idealna prilika za to je u LAQO osiguranju koji je pripremio nekoliko pogodnosti uz koje ćete uštedjeti vrijeme i novac.

Ljetna akcija za osobna vozila

LAQO osiguranje pripremilo je za sve kupce ljetnu akciju koja traje do 14. srpnja. Pri kupnji auto osiguranja ostvarujete popust od 100 kuna upisivanjem koda PAVLE100 prilikom plaćanja. Dodatan benefit uz ugovaranje Obveznog osiguranja je i 20% popusta na Kasko osiguranje. Sve to možete napraviti jednostavno, brzo, pametno i u potpunosti digitalno. Do svog auto osiguranja možete doći u svega nekoliko klikova na web stranici, bez odlaska u poslovnicu, u manje od minute. Kako bi sve ostalo maksimalno jednostavno, možete preuzeti LAQO mobilnu aplikaciju i imati sve police, informacije i važne dokumente nadohvat ruke.

Pogodnost za električna vozila

Ako ste vlasnik električnog vozila, LAQO ima još sjajnih vijesti za vas. Svi vlasnici osobnih električnih automobila koji do 14. srpnja ugovore policu auto osiguranja vozila upisivanjem koda PAVLE200 ostvaruju popust u iznosu od 200 kuna. Električna vozila sve su zastupljenija u ukupnoj prodaji automobila, a takvi automobili sve su popularniji i u Hrvatskoj. Podaci Centra za vozila Hrvatske pokazuju da je električnih osobnih vozila na domaćem tržištu 2020. bilo preko 1.300. Ako ste i vi jedan od ponosnih vlasnika, ne propustite super akciju koju je pripremio LAQO.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.