Albina o vezi sa sinjskim nogometašem: "Mogu otkriti da sam sretna i zadovoljna"

Foto: Instagram

Nedavno je pjevačica Albina Grčić (25) otkrila da je u vezi sa sinjskim nogometašem Markom Čovom te da je sretno zaljubljena, a sada se i osvrnula na vezu. "Jedino što mogu otkriti je da sam sretna i zadovoljna i to je najbitnije", poručila je Albina u intervjuu za Story.

"Ne smetaju mi glasine"

Komentirala je i napise u medijima o vezi s nogometašem te otkrila smetaju li joj. "Ma ne smeta me to jer svatko tu radi svoj posao. Ja bih osobno voljela da se mediji fokusiraju na neke druge stvari, ali trenutno nemaju na što drugo. Generalno bih voljela pokazati ljudima da nisam tu zbog stvari iz privatnog života, nego zbog ovog muzičkog dijela. Ali kažem - ne smeta me, ljudi su znatiželjni, vole pročitati takve stvari. Ja prva", rekla je pjevačica.

Podsjetimo, nakon što je prekinula s nogometašem Ivanom Ćalušićem, prošle se godine šuškalo da je u vezi s Hajdukovim veznjakom Filipom Krovinovićem, no ona je demantirala glasine. Tada je objasnila i što je privlači kod muškarca. "Ne mogu definirati i objasniti, ali volim kada se momak zna našaliti i humor mi je bitan aspekt. U konačnici kada upoznam nekoga, zadržat će me lojalnost i da nema srama u iskazivanju emocija. Teško je pronaći osobu s kojom možeš podijeliti intimne trenutke", opisala je.

Predstavljala Hrvatsku na Eurosongu

Albina se pojavila u trećoj sezoni showa The Voice Hrvatska, nakon kojeg je izbacila singl Imuna na strah. Godine 2021. predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu, no nije uspjela ući u finale. Osvojila je 110 bodova, ali je proglašena najboljim neplasiranim izvođačem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.