Alen Bičević pripremio Minei iznenađenje, ona poručila: Moglo je samo ovako na prepad

Foto: Instagram

Minea se pohvalila iznenađenjem koje joj je pripremio Alen Bičević na Malom Lošinju. 

Pjevač grupe Joy i pobjednik ovogodišnje sezone showa Tvoje lice zvuči poznato odveo je Mineu na aerodrom, gdje ih je dočekao pilot s malim avionom. "Zanemarite moj glas, strah progovara. Stisnula bih mute, ali onda nije doživljaj", napisala je pjevačica na Instagramu uz snimku na kojoj se vidi kako ulazi u avion.

"Hoćete li nas sretno vratiti?" pitala je potom pilota. No strah ipak nije uspio prevladati i Minea je let avionom opisala kao odlično iskustvo.

"Najbolje iznenađenje ikad! I moglo je samo ovako, na prepad, jer bojim se visine. Bilo je savršeno", napisala je na društvenoj mreži i pokazala da je kratko i sama upravljala avionom. 

Minea i Alen nedavno izbacili zajedničku pjesmu

Inače, grupa Joy i Minea objavili su nedavno zajednički singl Daj mi jedan dan. "Kad se spojite s Alenom Bičevićem, dogodi se totalno ludilo. Tako je bilo i na snimanju pjesme i spota Daj mi jedan dan. Nekad se dvije energije povežu i nastane totalna pozitiva", rekla je Minea.

Ni Alen nije štedio na komplimentima za kolegicu: "Biti Minein fan od mladih dana, a sada imati priliku snimiti zajedničku pjesmu, upoznati ju, smijati se s njom i zabavljati… To je stvarno ostvarenje sna. Dobili smo pravu pjesmu kao stvorenu za nas dvoje, pritom se sprijateljili, gdje ćeš bolje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.