Alka Vuica: Izjave Igora Štimca trebaju komentirati psiholozi i psihijatri

IGOR ŠTIMAC nedavno je izjavio da je odnos koji je imao s Alkom Vuicom potpuno beznačajna epizoda u njegovu životu. Nakon godina šutnje, napokon je progovorila Alka koju nije pogodila ta izjava već je smatra bezveznom. "Ne mogu komentirati izjave Igora Štimca. Za analizu i komentar Štimčevih izjava konzultirajte nekog psihologa, a dobro bi bilo i psihijatra", rekla je za Slobodnu Dalmaciju fatalna Alka.

"Totalno je bezveze da čovjek nakon deset godina na taj način govori o nekome koga je volio"

"Totalno je bezveze i nije nimalo džentlmenski da čovjek nakon deset godina na taj način govori o nekom s kim je bio u ljubavnoj vezi, koga je volio i proveo s njim dvije godine. Toliko me toga od njega pogodilo da mi je zaista svejedno", priznaje Štimčeva bivša ljubavnica. Iako njegovu vezu s Lanom Bucat nije htjela komentirati, Alka je zaljubljenim golupčićima poželjela sreću.

I dok s Alkom nije ostao u dobrim odnosima, o bivšem suprugu sve najbolje ima reći Suzana Štimac, koja je odnedavno u vezi s bivšim košarkaškim reprezentativcem Damirom Milačićem. "Moram istaknuti da je moj bivši suprug prilikom razvoda u podijeli imovine bio i više nego fer i korektan. Osigurao je meni i djeci miran život i uvijek je tu kada ga trebamo. Zadržali smo odlične odnose i u budućnosti ćemo se truditi da tako i ostane", izjavila je Suzana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.