Alma Prica otkrila zašto izbjegava medije: "Osjećam stid"

Screenshot: YouTube

GLUMICA Alma Prica trenutno igra u HRT-ovoj seriji Počivali u miru, a tom je prilikom dala intervju u emisiji Drugi dio dana na Drugom programu Hrvatskog radija.

"Obožavam radio, on je nešto drugo u odnosu na novine i televiziju. Premda izrazito cijenim novinare i smatram da je novinarstvo izrazito odgovoran i težak posao, nikada nisam bila sklona izlasku u medije. Mislila sam da je pozornica dovoljna da me se pročita. Meni je jasno da treba sudjelovati u promidžbi neke predstave ili serije, ali intimno osjećam neki stid", rekla je Alma o tome zašto u posljednje vrijeme izbjegava medije.

Objasnila je i zašto.

"Osjećam stid govoriti o poslu koji radim, osjećam stid govoriti o sebi, što je vjerojatno dio neke moje taštine; bojim se da ću reći što glupo. Meni je to, iskreno rečeno, određeni napor koji mi teško pada. Stalno mislim kako ima toliko važnih profesija i toliko skrivenih ljudi koji rade tako važne stvari, a o njima se ne zna. Oni su uvijek iza, nitko ne zna kako izgledaju, a presudni su u nekim stvarima za koje možda nismo ni svjesni da su oko nas", rekla je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.