Amanda Harlech, djevojka Ralpha Fiennesa, doputovala u Beograd

RALPHU FIENNESU, slavnom glumcu koji u Beogradu snima film "Koriolan", u posjet je stigla djevojka, poznata manekenka i muza Karla Lagerfelda Amanda Harlech.

Lady Amanda je britanska modna dama broj jedan

Poznatija kao Lady Amanda, ljubavnu je vezu s holivudskim glumcem započela prije tri godine. Prije veze s Fiennesom, ova je imućna dama bila u braku s Lordom Harlechom, s kojim ima i dvoje djece. Razveli su se nakon njegove nevjere.

Inače, manekenka je rođena u bogatoj obitelji u Londonu. Početkom 80-ih godina bila je najbolja prijateljica Johna Galliana, kasnije se zbližila i s Karlom Lagerfeldom, a u Engleskoj je smatraju modnom damom broj jedan. Studirala je na Oxfordu, a u pariškom Ritzu tijekom cijele godine unajmljuje ekskluzivan apartman u kojem čuva svoje skupe stvari.

"Žao mi je holivudskih glumaca"

Uvijek se kretala u najutjecajnijem modnom društvu, a jednom je prilikom rekla kako joj je žao holivudskih glumaca. "Žao mi ih je. Svi se ti glumci s A-liste ne znaju ni sami odjenuti. Oblače ih stilisti, a oni nose odjeću koju ne mogu ni osjetiti niti je nose kako treba", rekla je Amanda koja se ubrzo nakon ove izjave našla u zagrljaju upravo jednog takvog. Ralph i Amanda su u početku krili svoju vezu. "Ja sam ja. Nisam dobar materijal za ženu ili djevojku. Previše sam samostalna", izjavila je tada Amanda, ali je nakon nekoliko dana otkrila prijateljima kako se viđa s glumcem.



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.