Amber Heard optužila kolegu sa seta Aquamana da se opijao i glumio Johnnyja Deppa

Foto: Profimedia

Amber Heard optužila je svog kolegu iz Aquamana, glumca Jasona Momou, da je bio često pijan i odijevao se poput njezinog bivšeg supruga Johnnyja Deppa tijekom snimanja filma, izvijestio je Variety pozivajući se na sudske dokumente.

"Jason je rekao da želi da me otpuste. Jason je pio i kasno na set. Odijevao se kao Johnny. Imao je i prstenje", objavio je Variety bilješke koje je vodila Amberina terapeutkinja Dawn Hughes. Bilješke su dio sudskih dokumenata iz tužbe Heard i Deppa za klevetu prošle godine.

Glasnogovornik DC-ja rekao je za Variety da se Momoa "ponašao profesionalno cijelo vrijeme na snimanju Aquamana i izgubljenog kraljevstva", a osoba koja je bila na setu rekla je da se glumac, premda "voli s vremena na vrijeme popiti pivo, kao i svi, ne pojavljuje pijan na setu". "I ne odijeva se kao Johnny Depp. Uvijek se odijevao u tom boemskom stilu", dodao je izvor.

Tijekom suđenja za klevetu protiv Deppa u svibnju prošle godine Heard je svjedočila da se jako borila da ostane u filmu i da se morala zadovoljiti "vrlo smanjenom verzijom te uloge". Kathryn Arnold, stručnjakinja za industriju zabave koja je bila njezina svjedokinja, svjedočila je u svibnju 2022. da je Heard uspjela zadržati svoju ulogu u filmu samo zato što se Momoa borio za nju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.