Amber Heard potpuno izbačena iz novog trailera za Aquaman

Foto: Press

Amber Heard (37) potpuno je izbačena iz novog trailera za Aquamana i izgubljeno kraljevstvo - nakon tvrdnji da je njezina uloga Mere skraćena nakon negativne pozornosti koju je privukla zbog sudskog spora s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom.

Glumice, koja se pojavila u prvom traileru u rujnu, nema nigdje u najnovijem teaseru za film koji stiže 20. prosinca. Heard glumi kćer kralja Neriusa, koja može kontrolirati vodu umom i komunicirati s drugim Atlantiđanima telepatski i koja postaje Aquamanova (Jason Momoa) žena.

"Dobila sam scenarij i nakon toga su mi dali nove verzije scenarija u kojem su izbačene akcijske scene koje su se ticale mojeg i još jednog lika. Bez da išta pokvarim, dva lika su se borila jedan s drugim i oni su jednostavno maknuli dosta toga iz uloge. Uklonili su gomilu toga", ovako je Heard govorila na sudu.

Redatelj: Fokus je na Aquamanu i Ormu

Redatelj James Wan u intervjuu za Entertainment Weekly osvrnuo se na ove glumičine tvrdnje tijekom suđenja 2022. godine. Kako kaže, ideja je uvijek bila da fokus filma bude na Aquamanu (Jason Momoa) i Ormu (Patrick Wilson).

"Uvijek sam to svima govorio od samog početka. Prvi Aquaman bio je Arthurovo i Merino putovanje. Drugi film je oduvijek trebao biti Arthur i Orm", rekao je Wan. "Dakle, prvi je bio ljubavni akcijsko-avanturistički film, drugi je bratski akcijsko-avanturistički film. Ostat ćemo na tome", dodao je.

Optužila Momou da se opijao i glumio Deppa

Inače, Heard je optužila svog kolegu iz Aquamana, glumca Jasona Momou, da je bio često pijan i odijevao se poput njezinog bivšeg supruga Johnnyja Deppa tijekom snimanja filma, izvijestio je Variety pozivajući se na sudske dokumente.

"Jason je rekao da želi da me otpuste. Jason je pio i kasno na set. Odijevao se kao Johnny. Imao je i prstenje", objavio je Variety bilješke koje je vodila Amberina terapeutkinja Dawn Hughes. Bilješke su dio sudskih dokumenata iz tužbe Heard i Deppa za klevetu prošle godine.

Glasnogovornik DC-ja rekao je za Variety da se Momoa "ponašao profesionalno cijelo vrijeme na snimanju Aquamana i izgubljenog kraljevstva", a osoba koja je bila na setu rekla je da se glumac, premda "voli s vremena na vrijeme popiti pivo, kao i svi, ne pojavljuje pijan na setu". "I ne odijeva se kao Johnny Depp. Uvijek se odijevao u tom boemskom stilu", dodao je izvor.

Podsjetimo, Aquaman i izgubljeno kraljevstvo stiže u kina 20. prosinca ove godine. Glumačka postava sastoji se od Jasona Momoe, Patricka Wilsona, Amber Heard, Yahye Abdula-Mateena II i Nicole Kidman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.