Ameri se pomamili za kanticom Nutelle od 3 kg: "Ovako želim umrijeti"

Foto: Instagram

POSLJEDNJIH dana korisnici društvenih mreža u SAD-u otkrili su da Costco prodaje kantice Nutelle od 3 kilograma, a fotografije omiljenog namaza odmah su preplavile Twitter i Instagram. 

Američki lanac trgovina Nutellu od 3 kilograma prodaje po cijeni od 22 dolara (oko 140 kuna), što je tamo otprilike ista cijena kao za devet "običnih staklenki Nutelle iz drugih trgovina", piše Thrilist.com.

Iako su mnogi pomislili kako je riječ o novom otkriću, koje je otkrila stranica Best Products, Costco Nutellu od 3 kilograma prodaje već neko vrijeme. Unatoč tome, ljubitelji slasnog namaza bili su vrlo uzbuđeni oko mogućnosti posjedovanja toliko velike kantice Nutelle.

"Ovako želim umrijeti", "*mahnito traži najbliži Costco*", neki su od komentara na Twitteru, a mnogi su se uzbudili još više kad su doznali da svoju kanticu mogu naručiti i online.

Inače, prošle godine jedan dućan u Njemačkoj počeo je prodavati Nutellu od 3 kilograma po cijeni od 29,99 eura, pa u Europi takva kantica već neko vrijeme nije neuobičajena, a sad su je otkrili i u SAD-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.