Američki vojnici stigli u Split i okupirali Tinder: Nisam kao drugi, ja sam još gori

Foto: Zvonimir Barasin/Pixsell

GOLEMI američki nosač aviona na nuklearni pogon USS Gerald R. Ford uplovio je rano jutros u Split. Ponos američke mornarice dugačak je više od 330 metara, a visok 76 metara. Nazvan je po 38. predsjedniku SAD-a Geraldu Fordu. Na brodu je 4500 ljudi, a mnogi od njih ovih će dana tražiti zabavu u Splitu.

Pred američkim vojnicima je prva noć u Splitu, koji ovih dana vrvi turistima i zabavom. Zato su se mlađi naraštaji vojnika danas uključili na Tinder, gdje traže provod i druženje. 

Među podacima na Tinderu je i onaj o cijepljenju

Ako ne koristite Tinder, to je mobilna aplikacija koja spaja ljude sličnih i istih interesa koji žele kratka druženja, prijateljstva ili duge ljubavne veze. Ovih dana u Splitu Tinder gori, a najnoviji korisnici su upravo oni s broda USS Gerald R. Ford.

U profilima na Tinderu mornari navode svoje interese i hobije i ono što traže na aplikaciji. Čini se da je mnogim korisnicima relevantan podatak o cijepljenju te ga većina američkih mornara naglašava na profilu.

Žele zabavu, dugu i kratku vezu

Svi američki marinci koji su nam danas "izletjeli" na Tinderu hvale se podatkom o svom zanimanju, odnosno ponosno poziraju u vojnim uniformama. No rijetko koji od njih otvoreno traži seks-avanturu u Splitu.

"Tražim nešto kratko, možda i dulje", piše u profilima nekih vojnika, dok drugi izgleda čeznu za duljim i stabilnijim odnosom.

"Pokušavam napokon završiti s ovom aplikacijom za traženje partnera. Možeš li mi u tome pomoći?" stoji na profilu jednog 22-godišnjeg vojnika.

"Treba mi netko da mi pokaže grad"

Izgleda da su mornari na Tinderu ovog puta nešto drugačiji nego prošle godine kada se otvoreno tražio seks sa ženama i seks s muškarcima. Ovog puta je posada nešto drugačije raspoložena, a možda je potreba za potragom na Tinderu nešto manja budući da je grad prepun ljudi.

"Tu sam nekoliko dana, tražim nekog da mi pokaže grad", piše jedan 23-godišnji vojnik.

"Tražim društvo za zabavu, idemo na neki bazen?" nudi drugi.

"Nisam kao drugi, ja sam još gori", šali se treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.