Amerikanac posjetio Beograd, oduševile ga Srpkinje: Srce će vam stati kad vam priđu

Screenshot: TikTok

AMERIČKI tiktoker Aaron Palacios posjetio je Beograd, a sa svojim je pratiteljima podijelio dojmove o gradu, ali i Srpkinjama koje su ga oduševile svojom ljepotom. Aaron dolazi iz Philadelphije i bavi se poviješću zemalja svijeta, pa je tako otkrio i srpsku povijest te se uputio u tu zemlju kako bi je detaljnije istražio. 

"Stigao sam u Beograd i želim s vama podijeliti prve dojmove o ovom gradu. Počet ću s ljudima. Prvo što sam primijetio je da su ljudi ovdje baš visoki. Posebno djevojke koje hodaju okolo kao neke ponosne kule i, kad to kažem, to je velik kompliment", rekao je u videu objavljenom prije četiri dana.  

@aaronpalaciosrebel My first impressions of Belgrade. I have only been here for A bit over 24 hours and i Love it. Thank you @Рале Србија and @🦅⚜️🇷🇸🇲🇪pavle🇲🇪🇷🇸⚜️🦅 for the company! #belgrade #belgradeserbia #history #srbijatiktok #balkantiktok ♬ The Perfect Girl (Instrumental) - The Freefall & Undoing

U videu je objasnio i što je prvo probao čim je stigao u Srbiju. 

"Moram napomenuti da je jučer, kada sam stigao ovdje, bilo baš hladno, pa sam zato sinoć prvi put probao rakiju. Znači, ta čašica rakije mi je odmah zagrijala cijelo tijelo (…) Osim rakije, probao sam i ćevape, bili su baš ukusni i odlični, probat ću ih danas još", ispričao je. 

"Tako su elegantne" 

Njegov komentar o ljepoti Srpkinja izazvao je veliku pažnju, pa je objavio novi, u kojem je detaljnije opisao svoje dojmove te prozvao Srpkinje "prekrasnim stvorenjima" i "anđelima". 

"Tako su elegantne, oblače se po posljednjoj modi. Kao da se ne trude, ali siguran sam da se dotjeraju prije nego što izađu iz kuće. Hodaju s toliko samopouzdanja koje može zastrašiti. Ako vam jedno od tih prekrasnih stvorenja koje zovemo Srpkinjama priđe, srce će vam na sekundu stati. Tako da, ako znate nekog kardiologa, proslijedite mi njegov kontakt za svaki slučaj", našalio se za kraj. 

@aaronpalaciosrebel An obvious observation i have made about Serb women while i have been in Belgrade Serbia. #serbia #srbija #belgrade #serbianwomen #belgradeserbia ♬ The Last of Us (Remix) - 林怿

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.