Amy Winehouse glumila mačku kako bi ponovno osvojila Blakea

AMY WINEHOUSE kreirala je profil na društvenoj mreži Facebook glumeći svoju mačku Shirley kako bi tajno održavala kontakt s Blakeom Fielderom Civilom od kojega se razvela prošli mjesec, ali ga neukrotiva Amy, bez obzira na razvod, još uvijek navodi kao svoju jedinu pravu ljubav.

Razveli se za 75 sekundi

Lažni profil Amy je kreirala kako bi se dopisivala s Blakeom koji se trenutno nalazi u centru za rehabilitaciju, vjerujući da nitko neće otkriti da je to zapravo ona, ali otkrivena je po sadržaju poruka. Naime, postovi su varirali od umiljatih i slatkih, pa do krajnje nastranih, a prepoznata je, između ostaloga, jer je često koristila nadimak Mornar, kako je inače nazivala Blakea. Pored toga, kako se dopisivanje razvijalo, tako se i Blakeov status mijenjao, pa je od slobodnoga muškarca ponovno došao do oženjenog.

Problematični Amy i Blake prošli su mjesec okončali svoj brak, nakon što mjesecima međusobno nisu progovorili ni riječi. Na losanđeleskom Vrhovnom sudu, bez puno priče, potpisali su potrebne papire, a sve je trajalo svega 75 sekundi. Razlog zbog kojeg je Blake odlučio što brže izaći iz braka s Amy je njezina prevara koju mu je ona priznala čim se dogodila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.