Ana Begić: Mogu se zamisliti u nekom Almodovarovom filmu, samo ne znam kako bi si mogao on mene

ANA BEGIĆ šest mjeseci nakon poroda izgleda odlično te je ponovo počela raditi. "Vratila sam se i sve je super krenulo. Stignem sve, pa nisam samohrana majka, iako nije lako. Majčinstvo je super, sve je pod kontrolom, a s kćeri je dosta jednostavno. Prema svakom je ista, tako da nema problema s tim tko je čuva. Nema izvolijevanja, napadaja plača i histerije, tako da mi je to lagano", rekla je za Index glumica, no dodaje kako unatoč tome što joj je kćer dobra beba, još jedno dijete nikako ne planira.

Liniju je nakon trudnoće vratila prirodnim putem, iako se ne zgraža kad čuje za estetsku kirurgiju. "Još radim na tome da mogu tražiti komplimente. Nisam u nekim financijskim prilikama da napravim nešto drastično, tako da samo ne smijem jesti iza 17 sati i držim se dalje od ugljikohidrata, iako nekada posrnem. Za sada ide, ali treba još raditi", rekla nam je Ana, koja je došla na premijeru Almodovarovog novog filma. "Volim njegove filmove, apsolutno se mogu zamisliti u nekome, samo ne znam kako bi si on mene mogao zamisliti u tome", smije se glumica. Otkrila nam je i koji su je filmovi rasplakali te kaže kako joj se to često događa. "Tulila sam na 'Priču o prvaku', a stvarno sam ridala na film 'Ljilja zauvijek', i nikako se ne mogu prisiliti da ga ponovo pogledam".

Glumica priznaje kako se najradije odmara uz mali ekran. "Uvijek se odmaram uz televiziju, nikad uz knjigu, na zgražanje mojih prijateljica. Ipak, sad sam prestala pratiti puno toga, i vidim da ništa ne propuštam, tako da sam se valjda izliječila od tog poroka. Što se tiče sapunica, više pratim domaće, strane mi već idu na živce, a ovako vidim i što kolege rade", kaže glumica te dodaje kako podjednako voli glumiti i pred kamerom i na kazališnim daskama, na koje se nakon poroda ponovo vratila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.