Ana Rucner pokazala novi nos: Imala sam podljeve i izgledala kao panda

ZAGREBAČKA čelistica i supruga Vlade Kalembera, Ana Rucner, odnedavno je zaštitno lice linije odjeće izraelske kreatorice Michal Negrin, a uoči snimanja kampanje se podvrgla estetskoj operaciji - prije desetak dana operirala je kvrgu na nosu koju je "zaradila" kad je kao 16-godišnjakinja pala ispred kuće.

"Pala sam i razbila nos. Promijenio mi se oblik, dobila sam kvrgu i još tada sam odlučila da ću to zasigurno korigirati kada budem imala vremena i novca. Zadovoljna sam rezultatom, a k tome lakše dišem i bolje spavam", rekla je Ana Rucner za Extru i dodala kako je zadovoljna svojim tijelom i zasad ne misli ništa više na njemu mijenjati.

Aninim novim nosom zadovoljan je i njen 30 godina stariji suprug Vlado Kalember. "On me voli pa me podržao. Mama je nekoliko dana pričuvala Dariana (Anin sin, op.a.) da se odmorim. Imala sam podljeve i izgledala kao panda, a Vlado je rekao da sam slatka", ispričala je Rucner.

"Prije tri godine, kada sam bila trudna, stiglo je pismo jedne žene koja je nacrtala grob i napisala `Vlado Kalember 2006`"

Čelistica navodi i kako je svjesna razlike u godinama koja dijeli nju i supruga te da je posve logično da ne mogu zajedno ostarjeti, jer je on vršnjak njenih roditelja, ali da se pokušava ne zamarati time i uživati u lijepim trenucima.

No, u braku s Vladom Kalemberom i nije bilo sve tako bajkovito - Ana Rucner je znala primati prijeteća pisma. "Bilo je desetak takvih slučajeva. Prije tri godine, kada sam bila trudna, stiglo je pismo jedne žene koja je nacrtala grob i napisala `Vlado Kalember 2006`. Bilo je to morbidno i uzrujalo me. Nisam praznovjerna, ali jedva sam čekala da prođe 2006. godina", ispričala je Rucner.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.